Yoğun Kar Yağışlı
Karla Karışık Yağmur
-2°C | 7°C

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KAÇMAZ MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Erkan Kaçmaz, mahalle muhtarıyla yaptığı toplantıda ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KAÇMAZ MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ Haberler

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili mahalle muhtarlarıyla Kaymakamlık makamında bir araya geldi. Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Erkan kaçmaz, Belediye kurum müdürleri ile birlikte mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

İlçede bulunan 7 mahalle muhtarlarının sorunlarını bir toplantı yaparak birebir dinlediklerini ifade eden Kaymakam Kaçmaz , "Mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. İlçemizin çeşitli mahallelerinde yapılması gereken konular hususunda muhtarlarımızdan bilgi aldık. Mahallelerimizde Belediye olarak yapabilecek hususlardaki eksiklikleri gidermek ve kış mevsimi olduğu için gerekli tedbirleri almamız konusunda muhtarlarımızı bilgilendirdik. İlçemizin daha rahat ve yaşanılabilir bir duruma getirmemiz konusunda muhtarlarımızın daha iyi çalışmaları için gerekli tedbirleri almaları için uyarılarda bulunduk. Özellikle mahallelerde yol su, çöp ve diğer hususlarda muhtarlarımızın duyarlı davranmaları konusunda kendilerine yardımcı olacağımızı bildirdik. Dedi.

Toplantıya katılan muhtarlar ise, toplantının ilçe açısında önemli olduğunu ve Başkan vekili Kaçmaz’ın kendileriyle toplantı yapmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.

Toplantı karşılıklı sorulan sorulara verilen cevapların ardında sona erdi.