BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇALIŞANLARLA TOPLANTI YAPTI

Varto Belediyesi Başkanı Belediye çalışanları ile bir toplantı yaptı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇALIŞANLARLA TOPLANTI YAPTI Haberler

Varto Kaymakamımız ve Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri çetin Belediye Encümen toplantı salonunda Belediye çalışanları ile bir araya gelerek, Çalışanların sorunlarını dinleyerek yapılacak işlerle ilgili bilgiler verdikten sonra Taşeron olarak çalışanlara verilen kadronun hayırlı ve uğurlu olması dilediğinde bulundu. Belediye çalışanları ile görüşen ve onların sorunlarını dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri çetin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin."Sayın cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu açıklamalardan da anlaşıldığı gibi 4 Aralık 2017 tarihine kadar Taşeron olarak işe başlayan tüm çalışmalarımız kadrodan yararlanacak. Biz kayyum olarak atandıktan sonra Belediyemize yeniden bazı elemanlar aldık. Bu elemanlarımız. Çalışan elemanlarımız Kendi işlerine sıkıca sarılan çalışanlarımız. Özellikle işi bilen ve işlerine sahip çıkan kişiler inşallah bundan sonrada kendiişlerine daha sıkı bir şekilde bağlı kalacaklar. Taşeron olarak çalışanlarımıza kadro veren başta Sayın Cumhur Başkanımıza ve Başbakanımıza, Çalışma Bakanımıza siz çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum. Gelecek olan genelgemiz doğrultusunda çalışanlarımız kadrolarını alacaklar. Hepinize hayırlı olmasını diliyorum"dedi.

Hakiş sendikası başkanı Yaşar Kalır ise, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin,"Belediyemizde daha önceden çalışanlar hakkında maaş eşitsizliği mevcuttu. Sağ olsun yaptığımız görüşmeler sonrasında bu farklılığı ve düzensizliği ortadan kaldırdı. Kendisine çalışanlar adına teşekkür ederim"dedi.

Varto Belediyesinde yapılan toplantıya Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Hak iş sendikası başkanı Yaşar Kalır, Belediye kurum Müdürleri ile Belediye Çalışanları katıldı.

Toplantı sorulan sorulara verilen cevapların ardında sona erdi.