Yağışlı
Yağışlı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAÇMAZ KAYSERİ BELEDİYELERİ BAŞKANLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan vekilimiz Erkan kaçmaz Kayseri de bulunan çeşitli Belediye Başkanlarına birer ziyaret gerçekleştirdi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAÇMAZ KAYSERİ BELEDİYELERİ BAŞKANLARINA ZİYARETTE BULUNDU Haberler

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Erkan Kaçmaz Kayseri de bulunan Büyükşehir Belediyesi ile diğer Belediye başkanlarını ziyaret ederek, Varto Belediyesi ile aralarında bir köprünün oluşmasını sağlamak ve gerekli görüş alış verişinde bulunmak üzere, ilk önce Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa çelik ile görüştükten sonra, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolak bayraktar ile görüştü. Burada Başkanlarla yapılan istişareler sonrasında, Melikgazi Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile bir araya geldi. Başkan Dr. Mehmet Büyükkılıç, Başkanımız Kaçmaz’ı, Melikgazı iletişim Merkezini (MİMER) gezdirerek işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanımız Kaçmaz’ın Kayseri Belediyelerine yaptığı ziyareti sürüyor.