Kar Yağışlı
-6°C | 0°C
-6°C | 1°C

Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin öğrencilere ödüllerini verdi

Varto ilçemizde düzenlenen “ufka yolculuk meal yarışması ve Varto ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Damla damla tefekkür”kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere Belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetin tarafından ödülleri verildi.

Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin öğrencilere ödüllerini verdi Haberler

Varto ilçesi Kültür merkezi Konferans salonunda düzenlenen törene Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü N.Sait Yetkiner, ilçe Müftüsü İsmail Aktoprak Muş Cevre, Eğitim, kültür, spor ve izcilik kulübü başkanı Cahit Bulu, Muş il Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güler, Okul Müdürleri Kurum amirleri ve öğretmen ile öğrenciler katıldı.

Burada düzenlenen törende istiklal marşının okunmasının ardında öğrencilerin gösterileri yapıldı. Konu ile ilgili olarak Muş Cevre Eğitim kültür, spor ve izcilik kulübü Başkanı Cahit Bulu, Muş il Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güler’in konuşmalarının ardında Varto kaymakamı VE Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri çetin, “ufka yolculuk meal yarışmasına” katılan ve birinci olan Aşağı Sıra söğütler ortaokul öğrencisi Söngül Karakaş, ikinci olan Aşağı Sıra söğütler ortaokul öğrencisi Yusuf Avinç, üçüncü olan Sıra söğütler ortaokul öğrencisi Nurcan Yalçına, A gurubunda dereceye giren Aşağı Sıra söğütler ortaokulunda Ömer Bingöl, Rojhat Kalkan, Dıldar Han ve B gurubunda Birinci olan Selçuklu İmam Hatip ortaokulu öğrencilerinden resul Bingöl, İkinci olan Varto Yatılı Bölge ortaokulu öğrencilerinden Gülsim Bingöl, üçün olan Varto yatılı Bölge ortaokulu öğrencisi Yasin özçelik’e hediyeleri verildi. Birincilere birer altın hediye edildi.

Diğer b,c d kategorisinde dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü N.Sait Yetkiner, ilçe Müftüsü İsmail Aktoprak, Muş Cevre, Eğitim, kültür, spor ve izcilik kulübü başkanı Cahit Bulu, Muş il Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güler tarafından verildi.

Damla damla tefekkür kitap okuma yarışmasında dereceye girenlerinde ayrıca ödülleri verildi.

Sunuculuğunu Hamdi yenerin yaptığı tören öğrencilerin gösterisi büyük bir beğeni topladı.