Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Belediye Başkanımıza Muş ilinde Kadınlar gününde Plaket ve tablo hediye edildi

Varto Belediye Başkanımız Muş Merkez’de Valilik tarafından yaptırılan 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü etkinliğine katıldı.

Belediye Başkanımıza Muş ilinde Kadınlar gününde Plaket ve tablo hediye edildi Haberler

Varto Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin Muş ilinde, Öğretmen evinde, Muş Valiliği ve Aile sosyal Politikalar Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar günü etkinliğine katılarak, Aile ve sosyal politikalar Müdürlüğü ile  Kadınlara yönelik projelerden dolayı ,yaptığı çalışmalardan dolayı etkinlikte Başkanımız Mehmet Nuri Çetin’e onurluk ve tablo hediye edildi.

Muş ilinde yapılan etkinlikte Muş Valisi Seddar Yavuz ve diğer katılımcıların yaptıkları konuşmaların ardında sahneye davet edilen Başkanımız ’Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Adulbari Aksoy tarafından kendisine plaket ve Tablo takdim edildi.

Plaketini Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdulbari Aksoy’un elinden alan Başkanımız Çetin ’Müdürümüz bizleri ziyarete gelmişti. İlçemize Aile ve sosyal politikalar merkezinin kazandırılmasında kendisi ile yaptığımız çalışmalarımızdan dolayı,ayrıca kadınlara yönelik yaptığımız projelerden dolayı  bizi ödülle ödüllendirmek istediler. Böyle bir günde ve böyle bir sahnede bu onurluğu almak beni çok çok mutlu etti. Programda emeği geçenlere başta Sayın Valimiz Seddar Yavuz’a ve diğerlerine teşekkür ederim Tüm kadınlarımızın dünya emekçiler gününü kutlarım"dedi.