BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Belediye Başkanımız sayın Mehmet Nuri Çetin Vartolu vatandaşlarımızın yeni yılını kutladı .

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI Haberler

İç ve dış mihraklara, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine kast etmeye çalışan hain odaklara karşı mücadelemizin kararlılıkla sürdüğü bir süreçte, sevinçleri ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla geride bıraktığımız bir yılın ardından, 2017 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Acılar paylaştıkça azalır. Sevinç Ve mutluluklar ise paylaştıkça artar. Bizler, millet olarak bu bilinçle hareket ederek, acılarımızı paylaşarak azaltacak. Sevinç ve mutluluğumuzu da paylaşarak arttırmaya devam edeceğiz. 2017 yılının, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, milletimizin bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, terörden ve şiddetten uzak, barışı, huzuru, başarıyı, refahı, bolluğu ve bereketi, ülkemiz ve tüm insanlığa parlak bir geleceği müjdeleyen bir yıl olmasını, Allah'tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri için Belediye Başkanlığımızca ilgili tüm kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtirken, 2017 yılının ülkemize ve milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor Vartolu hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.