Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Mevzi Sağanak

Belediye ekipleri dondurucu soğuklara aldırmadan çalışıyor

Varto Belediyesi çalışanları, dondurucu soğuklara aldırmadan çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye ekipleri dondurucu soğuklara aldırmadan çalışıyor

Varto Belediyesi   çalışanları, dondurucu soğukları aldırmadan çalışmalarına tüm hızıyla devam  ediyor.

Göreve başladıktan sonra tüm hızıyla ilçenin sorunlarını belirleyip sorunların çözümü konusunda çalışmalarına başlayan Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin mahallelerimizdeki mevcut parkların yenilenmesi ve  yeni parklar kazandırmak için çalışmalara başladı. Bu kapsamda İlçemizde yapımı planlanan 7 park’tan ilkine Varto Öğretmen evi karşısındaki park ile başlandı.  Çalışmalar tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak.

İlçe genelinde ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen bölgelerde yürütülecek park yapım çalışmalarında,  öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları, yetişkinlerin kullanabileceği alanları, bank ve kamelyalar yapılıyor.