Yağışlı

Belediyemiz itfaiyesi şehir merkezini bayraklarla donattı

Varto ilçemiz de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü nedeniyle Belediyemiz itfaiyesi çarşı merkezini bayraklarla donattı.

Belediyemiz itfaiyesi şehir merkezini bayraklarla donattı Haberler

Varto ilçemizde yapılacak olan 18 Mart şehitleri anma günü ve Çanakkale zaferinin yıl dönümü kutlamalarından bir gün önce şehir merkezine daha önceleri iki yere bayrak asılırken kutlamalar nedeniyle şehir merkezi eczaneler bölgesinden Hükumet konağı çıkışına kadar ilçe bayraklarla donatıldı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İtfaiye Amiri Kamer Tekin ’ilçemiz Belediyesi Başkanımız Mehmet Nuri Çetin’in talimatıyla 18 Mart şehitleri anma günü ve Çanakkale zaferinin yıl dönümü kutlamaları için bayrakların asılmasını emir buyurdu. Daha önceden iki yere bayrak asıldığını söylememiz üzerine şehrin girişinden ve hükumet konağına kadar bayrakların donatılmasını istedi. Bizde Belediye başkanımız emirleri doğrultusunda gerekli yerlere bayrakları astık. Bu nedenle 18 Mart şehitleri anma günü nedeniyle şehitlerimizi rahmetle anarken Çanakkale zaferinin yıl dönümünü kutlarım ”dedi.