Yağışlı

İlçemize 12 kilometrelik sıcak asfalt yapılacak

Varto Belediye Başkanı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçe merkezine 12 kilometre sıcak asfalt yapılması konusunda Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ile görüştü.

İlçemize 12 kilometrelik sıcak asfalt yapılacak

Varto Belediye Başkanı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçe merkezine   12 kilometre sıcak asfalt yapılması konusunda Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ile görüştü.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Çetin; İlçemizde ciddi şekilde asfalt çalışması ve parke taşı çalışması yapılmadığı için kışın sonbahar ve ilkbaharda yollar çamur oluyor. Bununla ilgili Karayolları müdürümüzle, bölge müdürümüzle güzel bir görüşmemiz oldu. Kendileri 8 kilometre sıcak asfalt yapımında yardımda bulunacaklarını söylediler. Bizde 12 kilometre sıcak asfaltın yapılmasını talep ettik. İnşallah tüm mahalle yollarımızı iklim şartları uygun olmasıyla birlikte sıcak asfalt ve parke taşları ile yapacağız." şeklinde konuştu.