Kar Yağışlı
-6°C | 0°C
-6°C | 0°C
-6°C | 1°C

İtfaiyemiz Kaynarca köyündeki ev yangınına müdahale etti

Varto ilçemizin Kaynarca köyünde akşam saatlerinde bir evde yangın çıktı. Yangına Belediye itfaiye Amirliğimiz müdahale etti.

İtfaiyemiz Kaynarca köyündeki ev yangınına müdahale etti  Haberler

Varto ilçemize 30 kilometre mesafede bulunan kaynarca köyünde akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Mehmet Atik Tekin’in kullandığı evde meydana gelen yangında can kaybı olmazken ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

Varto Belediyesi itfaiye amirliğimize haber verilmesinin ardında kaynarca köyüne giden itfaiye amirimiz Kamer Tekin ve beraberindeki itfaiye erleri yangına müdahalede bulunarak soğutma işlemlerini yaptı, Yapılan çalışmalarla yangın söndürülürken ev tamamen kullanılmaz hale geldi.

Varto Belediyemiz İtfaiye Amiri Kamer Tekinden edinilen bilgiye göre akşam geç saatlerde yangın ihbarını aldıklarını bunca mesafe olmasına ve köyde olmasına rağmen müdahalede bulunup yangını söndürdüklerini ve evin kullanılamaz hale geldiğini söyledi.