Kar Yağışlı
-6°C | 0°C
-6°C | 1°C

MUŞ VALİMİZ AZİZ YILDIRIM’DAN İLÇEMİZE ZİYARET

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Varto ilçesini ziyaret ederek bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri çetinin sıcak asfalt ve diğer çalışmalarını inceledi

MUŞ VALİMİZ AZİZ YILDIRIM’DAN İLÇEMİZE ZİYARET Haberler

Muş Valisi Aziz Yıldırım, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Şahin ile Varto ilçesini ziyaret etti. Vali Yıldırım ve beraberindekiler, Varto Devlet Hastanesi önünde Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ve İlçe Emniyet Müdürü Orhan Ağdaş ve kamu kurum amirleri tarafından polis kızının takdim ettiği çiçekle karşılandı. Varto Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret eden ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Vali Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra kaymakamlık makamına geçerek ilçenin sorunları ile ilgili olarak Kaymakam ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri Çetinden bilgiler aldı. Buradan Çaylar Jandarma bölük komutanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Vali Aziz Yıldırım, ilçe esnaflarının da sorunlarını dinledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Varto Jandarma Bölük komutanlığına birer ziyaret gerçekleştiren  Vali Yıldırım, Varto kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri Çetinin ilçe de ilk başlattığı Nahır yolundaki asfalt ve peyzaj çalışması ile ışıklandırma yapılan cadde ile diğer caddelerde incelmelerde bulundu. Burada Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri Çetinin sıcak asfalt çalışmaları ile park çalışmalarının yapıldığı yerlerde incelemelerde bulunarak kaymakam Çetin den hizmetler hakkında bilgi aldı. Çalışmalarından dolayı başarıların devamını diledi.

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Mehmet Nuri çetin “Valimiz ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Sıcak asfalt ve diğer çalışmalarımızı yerinde inceledi. Çalışmalarımız hakkında bilgi aldı. İlçemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı valimize saygılarımı sunarım ”dedi.

Vali Aziz Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Muş merkeze gitmek üzere Varto’dan ayrıldılar.