Kar Yağışlı
-6°C | 0°C
-6°C | 1°C

Varto Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin ilk nikâhı kıydı

Varto Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin, ilçe Devlet hastanesinde çalışan ve Ak parti ilçe Başkanı Figen Ergül’ün kardeşi olan Veysel Numanoğlu ile Kader Güneş’in nikahını kıydı.

Varto Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin ilk nikâhı kıydı Haberler

Varto ilçesi Mahmut oğulları dinlenme tesislerinde gerçekleştirilen nikah törenine Varto kaymakamı Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri Çetin ve Ak partisi Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, Muş Ak Parti il Başkanı Namık Ergül ilçe Başkanı Figen Ergül, Belediye çalışanları davetli misafirler katıldı.

Kaymakam Çetin, Belediye Başkan vekili olarak görevlendirildiğinden bu yana ilk defa bir nikah kıydı. Varto  ilçesinde Devlet hastanesinde çalışan Veysel Numanoğlu ile Kader Güneş’in nikahını kıymak için ilk defa cübbe giyen Mehmet Nuri Çetin, çifte kader Güneşe evlilik cüzdanını vererek mutluluklar diledi. Kaymakam ve vekil Çetin , "Bu benim için de anlamlı ve ayrı bir gün. İlk defa ömrümde bir nikah kıymış oldum. İlçemiz hastanesinde çalışan bu kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadık. Güzel bir yuva inşa ediliyor. Kardeşlerimize iki cihanda saadet diliyoruz. Rabbim yollarını açık etsin. Birbirine sevgiyle, saygıyla bağlı olan çiftlerin mutlulukları daim olurmuş. Sizlerin toplumun yarınını hazırlayan meslek insanları olarak kendi yarınlarınızın da güzel olması için çaba harcayacağınızı biliyorum. Ben en kötü gününüzün böyle güzel mutluluk dolu olmasını temenni ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

Nikah törenine şahit olarak katılan Ak parti Teşkilatından sorumlu Genel Başkan yardımcısı Saadettin Aydı ise, ”bu gün güzel ilçemiz Varto’ya gelmiştik. Varto bizim çok önem verdiğimiz bir ilçemiz, ilçemizle komşu olması nedeni ile sürekli geçerken uğruyorum. Tabiiki kaymakam bey ilçenin gelişmesinde yenilemelerle ilgili çalışmalarını görüyorum. Çok daha iyi bir proje den haberdar oluyorum.Bu günde öyle oldu işte gençlik merkezi açmışlar. Parkların bittiğini gördüm şehirde bir güzelleşme ve memnuniyetleşme havası görmekten mutlu oldum. Bu vesile ile kaymakamımıza ve Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlçe başkanımız Figen Ergül’e de uğruyorum oda kendi çapında koşturuyor. İnsanların sorunlarını çözmeye çalışıyorlar. Her şey çok güzel inşallah Varto daha güzel hizmetlere tanık olacak. El birliği ile bu güzelliklere tanık olacak bu günde güzel bir tevaffuk oldu. İşte bir nikâh törenine de gelmiş olduk.Ben evlenen kardeşlerime mutluluklar diliyorum. Her sey gönüllerince olsun inşallah Varto’muzda her şey güzel olacak. Böyle temenni ediyorum. Teşekkür ediyorum.” Dedi.

Damat Veysel Numanoğlu ise, ”Bu mutlu günümüzde başta vekilimiz olmak üzere, kaymakamımız ve Belediye başkanımız Mehmet Nuri beye yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz. Ablamı kırmadılar. Bizi kırmadılar nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun. Dedi.

Gelin Kader Güneş ise ,”bu güzel günümüzde yanımızda bulunanların ayağına ve yüreğine sağlık. Hepsine çok teşekkür ediyoruz mutluluğumuza ortak oldukları için.” Şeklinde konuştu

Verilen ikramın ardında nikâh törenine gelen çiftin arkadaşları,   kına gecesi düzenleyerek gönüllerince eğlendiler.