Yağışlı

Varto ilçesi Belediyesi Başkanımız Mehmet Nuri Çetin Kış sezonu olmasına rağmen iki günde kurdurduğu parkta incelemelerde bulundu.

Varto Belediyemiz Başkanı Mehmet Nuri Çetin yeni yapılan parkta incelemelerde bulundu Haberler

İlçe Merkezinde Şehir girişinde öğretmen evi karşısında iki günde kış olmasına rağmen kurulan ve çocukların oyun alanına dönüştürülen parkta incelemelerde bulunan Başkan çetin, Çocukların parka akın ettiklerini görmesi üzerine parka gelip çocuklarla kucaklaştıktan sonra, kendilerine çikolata dağıtarak, parkta çocuklarla eğlendi.

Çevre ve Orman Bakanlığından bu parkı hibe aldıklarını ve İlçedeki sosyal yaşam alanları arttırmak istediklerini belirten Belediye Başkanımız Çetin , “Merkez de bulunan bu parkımızı insanların daha çok kullanabileceği bir alan haline getiriyoruz. Şehir merkezinde bulunan parkımız artık ilçemizden geçen vatandaşlarımız için de bekleme vakitlerini değerlendirebilecekleri bir alan olacak. Ayrıca 7 tane daha böyle park yapacağız. İçerisinde kafeterya ve kamelyaların bulunacağı park tüm Vartolu hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.