Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Varto belediyesi çalışanları akşamdan beri teyakkuzda

Varto Belediyesi Başkanlığımız, etkili olan kar yağışının ardından akşam saatlerinden beri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Varto belediyesi çalışanları akşamdan beri teyakkuzda

Varto ilçesinde hayatı  adeta felç eden kar yağışının ardından belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetinin talimatıyla ilçede esnafın ve vatandaşların işlerini rahat bir şekilde görmeleri için kapalı olan alanların temizlenmesi için Belediye ekiplerine verdiği talimatla karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Varto Belediyesi Temizlik  İşleri Müdürü Menduh Işık, kar yağışının hemen ardından süratle yolları açtıklarını belirterek, “Ardından şehir içerisinde biriken karları kamyonlarla ilçe merkezi dışına taşıyoruz. Yani araçlarımız  gece gündüz hiç durmadan karla mücadele çalışması yapıyorlar. Son  yağan karın ardından temizleme çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. 1 greyder, 4  Kepçe, 3 kamyon ve 20 personelle çalışıyoruz. Şu anda şehrin bazı yerlerinde topladığımız karları ilçe dışına taşıyoruz. Akşamdan beri yağan karı sahanlıklarda topluyoruz " dedi.