Yağışlı

Varto Belediyesi çalışanları artık ibadetlerini kendi mescitlerinde yapabilecek

Belediye Başkanı vekilimiz çalışanların daha rahat bir şekilde ibadetlerini yapmaları için Belediye binasında mescit odasını oluşturdu.

Varto Belediyesi çalışanları artık ibadetlerini kendi mescitlerinde yapabilecek Haberler

Varto Belediyesi Başkanlığımız binasında mescit mevcut olmadığı için çalışanlar rahat bir şekilde kendi ibadetlerini yerine getirmediklerini Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri Çetin'e bildirmeleri üzerine, ilçe Müftüsü ile yaptığı konuşmanın ardında mescit salonuna gerekli halı ve malzeme yardımının yapılmasını talep ederek belediye binasında mescidi oluşturdu.

Belediye binasında oluşturulan mescitte incelemelerde bulun Başkan vekilimiz Mehmet Nuri Çetin Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Varto Belediyesi Başkanı Mehmet Nuri Çetin“ Varto belediyesinde göreve başladığımda vatandaşlarımızın ibadetlerini rahat bir şekilde yapmaları konusunda bu kurumumuzda bir mescidin oluşturulması talebi geldi. İlçe Müftümüzle bu talepleri değerlendirdik. Müslüman memleketinde böyle bir kurumda mescidin olmayışına bende üzüldüm. Bu nedenle de hem çalışanlarımız için hem de Belediyemize gelip namaz kılmak isteyen ibadetlerini yapmak isteyen misafirlerimize bu mescidi düzenlemiş olduk. Belediye imamımız Kadim Tepe bundan sonra gerekli çalışmaları yapacaktır. Çalışanlarımıza ve ibadetlerini yapanlara hayırlı olsun”dedi.