Kar Yağışlı
-6°C | 0°C
-6°C | 1°C

VARTO BELEDİYESİ İTFAİYESİ UÇBULAK KÖYÜNDEKİ YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Varto ilçemiz Üçbulak köyünde sabaha karşı cem ve taziye evinde çıkan yangına Belediye itfaiye çalışanlarımız müdahale etti

VARTO BELEDİYESİ İTFAİYESİ UÇBULAK KÖYÜNDEKİ YANGINA MÜDAHALE ETTİ Basında

Varto ilçesine 20 kilometre mesafede bulunan Üçbuılak köyünde sabaha karşı elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında cem ve taziye evi tamamen yandı.

Varto Belediyesi İtfaiyesine haber verilmesinin ardında İtfaiye Amiri Kamer Tekin başkanlığında Üçbulak köyünde cem ve taziye evinde meydana gelen yangına müdahale edildi. Yerleşim yerinin uzak olmasına rağmen müdahale eden itfaiyecilerin çalışmaları ile yangın söndürülürken, cem ve taziye evi kullanılmaz hale geldi.

Köy muhtarı Selim Yalçın kayadan edinilen bilgiye göre elektrik kontağından kaynaklı çıkan yangının binayı tamamen sardığını ve itfaiyecilerin başarılı çalışmaları sonucunda yangın söndürülürken bina tamamen kullanılmaz hale geldiğini ve Başta Belediye başkanına ve itfaiyecilerin çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.