Kar Yağışlı
-6°C | 0°C
-6°C | 0°C
-6°C | 1°C

VARTO BELEDİYEMİZİN MÜRACAATI OLAN FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL VE TENİS KORTU PROJEMİZ KABUL GÖRÜLDÜ

Varto Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetinin Spor Toto Teşkilatı Başkanlığına sunduğu futbol, voleybol, basketbol ve tenis kortu müracaatlı projemiz Spor toto teşkilatınca kabul gördü

İlçemiz de yapılması planlanan spor kompleksinin Spor Toto Teşkilatı desteği ile yapılacağı ve yaklaşık maliyeti bin TL’nin üzerindeki proje bedelinin 500 bin TL’ sini Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı hibe olarak verdi. Geri kalan meblağı ise Varto Belediyesi Başkanlığımızca karşılanacaktır.

Varto Kaymakamımız ve Belediye Başkanı Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin Kabul görülen bu projenin, Varto ilçesine ve Halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.